TIP drtič na ovoce ruční



Drtič na ovoce ruční. Drtič slouží k drcení tvrdého ovoce jako jsou jablka, hrušky a další, před lisováním nebo případně k drcení syrových brambor. Způsob drcení je založen na klasice - drtí za pomoci protiběžných válců s hřeby. Jeho konstrukce je o něco složitější, než u jednodušších drtičů, vybavených rotačním nožem, odměnou je ovšem kvalitní produkt. Drtič jablka "rozcuchá" na malé částky narušené hřeby - nevytvoří pyré. Takto připravená hmota je optimální pro lisování. Na ocelovém rámu je upevněna plechová  / nerezová / násypka a dva silonové válce. Tyto válce se poté roztáčí přes ozubená kola otáčením kliky. Ovoce z násypky je zachycováno a současně drceno nerezovými hřeby, které jsou umístěné na válcích. Celková délka: 76 cm Maximální šířka: 48 cm Výška: 32 cm Rozměr násypky: 31 x 31 cm Délka válců: 19 cm Hmotnost: 12 kg.

Zvolit variantu

Název variantyDodáníKusů
Nerezová násypkaskladem
Plechová násypkavyprodáno
Tisk